Entri Terhangat

Thursday, October 22, 2009

George Gillett pertahan Rafa Benitez

Pemilik bersama Liverpool, George Gillett berkata dia sentiasa menyokong Rafa Benitez. Errrmmm nak kalis la tu....kalau sokong bagi la dana yang cukup...Gillett berkata lagi Rafa Benitez sahaja la yang bersesuaian dengan jawatan pengurus di Anfield wat masa nie...Die juga berkata yang die telah menunjukkan komitmennya kepada Benitez dengan melanjutkan kontrak Benitez sehingga 2014 yang ditandatangani pada Mac lalu...Gillett menambah lagi, keputusan semasa liverpool ketika ini mengecewakan banyak pihak..mengecewakan the kop dan Rafa sendiri.Dia melihat Benitez ketika di interview di kaca tv dan memahami kekecewaan Benitez..Semua orang kecewa tetapi dia berharap peminat Liverpool sentiasa bersama menghadapi situasi ini..Errmmm pada hemat aku la..Gillett nie saja nk amik ati lek fan liverpool, bagi fan caye yg die prihatin kt kelab...chaiit!!!! cakap sume orang bleh pe..Buka la mata Gillett!!!! Benitez perlukan sumber kewangan tuk bina team yang mantap....bukan jual player len untuk dpt dana dari situ..terasa beb ketiadaan alonso...errmmm..
YNWA

You'll Never Walk Alone


Kekalahan kepada Lyon tempoh hari menjadikannya kekalahan keempat berturut yang mana liverpool berjaya membuat rekod baru yang kali terakhir dilakukan pada tahun 1987. Errmm...dari mana silapnya? Pemilik Bakhil Kedekut? Pengurus? Pemain? Penyokong???...
Javier Macherano berkata hal ini sume salah silap pemain dan dia berharap rakan sepasukan kembali ke landasan sebenar ketika berdepan Setan Merah di Anfield ahad nie...Aku pun rasa begitu...melihat situasi 5 minit sebelum tamat perlawanan kelmarin para pemain seakan berpuas hati dengan keputusan seri...errmmm...Benitez pun maybe dh tau nk watpe dh agaknya...sejak2 akhir nie dia banyak memberi komen yang agak lemau...tentang kes bola pantai tempoh hari pun die macam redha je referee bagi gol tu...maybe takut kena tindakan FA kot kalau banyak songeh...errmm..pape pun...Bangkit Reds!!!! Kami penyokong dahagakan kemenangan!!!! Sokongan Kami tiada berbelah bagi!!!!

YNWA.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails