Entri Terhangat

Friday, November 4, 2011

Sebelum Wisel: Selepas 20 tahun Swansea Kembali


Setelah 20 tahun, Swansea kembali ke Anfield. Lawatan ke Anfield 20 tahun lalu berkesudahan Swansea di bedil 8-0. Kali ini Swansea kembali dengan skuad yang muda dan merbahaya dan kini menduduki tangga ke-10 liga buat masa ini.

Perlawanan ini tidak boleh dipandang remeh. Lihat saja Norwich, berjaya mencuri mata ketika Liverpool berkira-kira untuk mencatatkan kemenangan. Sejak musim lepas pendatang baru Liga Perdana menjadi badi kepada Liverpool. Musim sudah Blackpool cukup membuatkan Liverpool merana.

Gerrard dan Carragher tidak dapat diturunkan pada perlawanan ini. Semestinya King Kenny ada pelan alternatif sekiranya duo ini tiada dalam pasukan. Carragher mungkin akan digantikan samada Agger, Coates dan Wilson manakala Gerrard, Adam semakin bagus dan Henderson boleh digunakan bila-bila masa.

Gama wajib menang, tak boleh seri lagi. Newcastle tak kalah lagi, Spurs berkelebihan perlawanan. Ambil kesempatan diatas ketidakstabilan Chelsea. Tiada yang mustahil.

walk on.ynwa

2 comments:

 1. Pengen yang lebih seru ...
  Ayo kunjungi www.asianbet77.com
  Buktikan sendiri ..

  Real Play = Real Money

  - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
  - Bonus Mixparlay .
  - Bonus Tangkasnet setiap hari .
  - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
  - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
  - Cash Back up to 10 % .
  - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

  Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
  - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
  - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
  - WHATSAPP : +63 905 213 7234
  - WECHAT : asianbet_77
  - SMS CENTER : +63 905 209 8162
  - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

  Salam Admin ,
  asianbet77.com

  Download Disini

  ReplyDelete
 2. Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails