Entri Terhangat

Friday, October 1, 2010

Wisel Penamat: Jalan Cerita sama oleh Roy

Skuad yang diturunkan Roy pagi tadi

Seri untuk sekian kalinya, dan kali pertama untuk kempen Liga Europa. Roy masih tak berubah, masih duduk membongkok sambil mengigit kukunya yang berperisa strawberi tu. Masih lagi berpuas hati dengan keputusan seri dengan Utrecht. Bangun dari lena Roy oiiii. Kerusi panas di Anfield sebagai manager bukan tanda aras kejayaan ko dalam karier pengurusan ko Roy!

Roy masih lagi nak menggunakan idea lama Rafa dengan dua orang midfield bertahan dan tiada yang menjanakan gerakan dikawasan tengah. Torres terpaksa berkerja keras mencari bola ditengah padang tanpa mendapat hantaran-hantaran world class untuk di sudahkan ke gawang lawan. Tiada hantaran-hantaran pendek untuk menguasai perlawanan..lebih kepada hantaran sia-sia dan membenarkan pemain Utrecth menguasai perlawanan.

Kecewa..mmg sungguh mengecewakan..Liverpool sekarang makin teruk, mungkin betul kata-kata si Al-Fayed owner Fulham, Roy hanya akan membawa Liverpool lebih teruk dari sebelum ini. Urrmmm..

Perlawanan seterusnya menentang Blackpool. Pasukan yang baru naik pangkat. Jangan kata kita tak boleh nak makan team ni. Pemain kita semuanya bagus-bagus. Pengalaman usah cakap pemain baru yang diambil Roy semuanya main kt World Cup lepas. Jadi sekarang sape yang tak cukup bagus? Roy ke pemain-pemain?

walk on..ynwa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails