Entri Terhangat

Friday, October 28, 2011

Sebelum Wisel: Lawan Baggies


Perlawanan seterusnya menentang The Baggies kendalian Uncle Roy. The Hawthorns, gelanggang keramat mereka dan Liverpool mempunyai rekod yang kurang cemerlang apabila beraksi disini. The Baggies menang 2 perlawanan sebelum ini manakala Liverpool seri 2 perlawanan sebelum ini.

Jamie Carragher belum pasti dapat diturunkan kerana kecergasannya diragui buat masa ini. Mungkin bergantung kepada saat-saat terakhir sebelum perlawanan samada Carragher akan beraksi ataupun tidak. Sekiranya Carra tidak dapat diturunkan gandingan Skrtel dan Coates pada perlawanan menentang Stoke tempoh hari cukup menyakinkan aksinya.

Apa yang penting pada perlawanan lewat malam nanti adalah penyudah yang terbaik dari pemain barisan hadapan. Liverpool setakat ini antara pasukan yang banyak melakukan percubaan ke arah gol tetapi gagal disudahkan dengan jaringan gol.

Tottenham dan Newcastle semakin hari semakin meneningkat dan Liverpool tidak boleh keciciran mata lagi. 2 keputusan seri sudah cukup membolehkan Spurs memintas Liverpool minggu lepas untuk berada ditangga ke-5 dan Newcastle semakin selesa ditangga ke-4.

Berharapan akan perlawanan ini berjaya dimenangi.

walk on.ynwa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails