Entri Terhangat

Friday, October 14, 2011

Sebelum Wisel: Pertembungan Gergasi Merah


Pak Alex akan datang dengan harapan mencari kemenangan pertama di Anfield setelah gagal melakukannya selama 4 tahun. Mungkin King Kenny akan menambahnya untuk 10 tahun. Sapa tahukan.

Manu berada 6 mata dihadapan Liverpool kesayangan kita dan King Kenny mencari kemenangan untuk merapatkan jurang mata dengan Manu. Kenangan musim lepas dimana Liverpool membedil Manu 3-1 di Anfield diharap dapat diulangi sekali lagi.

Dalam pada itu King Kenny masih lagi belum mahu mengesahkan kelibat Steven Gerrard dalam kesebelasan utama malam ini. Manakala Martin Kelly sudah pulih dari kecederaannya. Daniel Agger turut cergas untuk diturunkan pada perlawanan ini.

Aku berharap Gerrard dapaat diturunkan awal dalam match ini untuk bergandingan bersama Adam ditengah dan membiarkan Lucas menghambat pemain Manu yang lain. Carroll memerlukan seseorang yang boleh menciptakan ruang untuknya.

Aku jangkakan pemain-pemain kidal akan menyerlah pada malam ini. Jose Enrique, Steward Downing, Charlie Adam dan Andy Carroll akan menghadiahkan kemenangan malam ini.

walk on.ynwa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails