Entri Terhangat

Tuesday, August 3, 2010

K.E.M.B.A.L.I

Kembali setelah lama menyepi...Malas nk update..x terupdate memandangkan banyak sangat spekulasi dan gosip-gosip liar mengenai pasukan kesayangan kita nie. Memandang sepak mula Liga Perdana Inggeris semakin dekat.. leh la kawan start berblog semula... mengasah semula susun kata yang dh berkarat nie..

Melihat perkembangan semasa pasukan kita ini ade petanda positif dengan keberanian Pakcik AzROY mengeluarkan tenaga-tenaga muda semasa perlawanan persahabatan..walaupun hasil kurang memberangsangkan memandangkan semua perlawanan berakhir dengan kekalahan..

Tapi x mengapa..satu pendedahan yang bagus untuk pemain-pemain muda seperti jonjo,spearing, raheem, darby, kelly, amoo, eccleston, ayala dan ramai lagi untuk merasakan perlawanan yg boleh dikatakan kompetitif untuk mereka..

Untuk ketika dan saat ini, tiada penambahan pemain nampaknya akan dibawa masuk..melainkan orang kaya Kenny Huang dapat membeli pasukan kita sebelum tarikh akhir pasarana perpindahan pemain pada 31 Ogos nanti. Inilah senarai terkini perpindahan bagi pasukan kita dan boleh dikira sebagai satu urusniaga perpindahan yang cukup berbaloi-baloi dibawah rejim Pakcik AzROY.


Harap-harap ada penambahan seorang dua lagi pemian berkualiti akan dibawa masuk bagi memperkuatkan cabaran kita untuk menggapai kegelaran liga ke-19!

ynwa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails