Entri Terhangat

Saturday, September 17, 2011

Sebelum Wisel: Misi Robohkan Kota London Sekali Lagi

Skuad King Kenny akan berkunjung lagi ke London mencari kemenangan kedua keatas kelab dari London selepas Arsenal berjaya dibedil. Adakah Spurs akan diayamkan pula? Spurs sudah mengalami dua kekalahan kepada dua kelab dari Manchester pada dua perlawanan awal mereka.

King Kenny pastinya mahukan kemenangan bagi menutup kekalahan yang mengejutkan kepada Stoke minggu lalu dan mahu menjadikan Spurs tapak untuk memulakan semula rentak kemenangan sebelum ini.

Perkhabaran mengenai Steven Gerrard kapitan fantastik yang dilaporkan siap sedia untuk diturun dalam perlawanan ini. Namun yang pasti Gerrard tidak akan memulakan perlawanan bagi kesebelasan utama skuad.

Glen Johnson kembali mengalami kecederaan lamanya menyertai Martin Kelly yang masih belum cergas dan kemungkinan besar John Flanagan kembali ke posisinya setelah 2 perlawanan menyaksikan Martin Skrtel menjadi bidan terjun dipertahanan kanan.

Diharap King Kenny akan memberikan kita semua kegembiraan minggu ini setelah kita berduka dengan kebebalan pengadil minggu lepas. Jangan tercicir mata lagi kerana pasukan lain semakin jauh kedepan.

nota kaki: tak sabar sebenarnya untuk melihat aksi Sebastian Coates, yang pastinya persaingan merebut tempat bagi pertahanan tengah akan bertambah menarik musim ini dengan kesemua pertahanan tengah bebas dari sebarang kecederaan.

walk on.ynwa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails