Entri Terhangat

Saturday, September 10, 2011

Sebelum Wisel: Misi Tamatkan Badi The Potters Pula

Terlebih dahulu kawan ucapkan selamat hari raya kepada semua. Maaf lambat update, maklum la beraya katakan. Update sedikit pasal perpindahan pada hari terakhir Liverpool berjaya mendapatkan permit kerja untuk Sebastian Coates dan menandatangani semula Craig Bellamy. Urus niaga yang cukup cemerlang telah dilakukan Damien Comolli kali ini.

Berbalik kepada perlawanan malam ini, Stoke akan menanti rombongan king kenny di Britannia yang mane 3 perlawanan terdahulu di arena Stoke Liverpool gagal membawa pulang mata penuh. Tugasan King Kenny kali ini seperti biasa membuang badi seperti yang telah dilakukan di Ashburton Grove bulan lalu.

Tetapi harus diingat bahawa Stoke kali ini lebih gagah dari sebelumnya dengan penambahan 3 muka baru iaitu, Peter Crouch, Cameron Jerome dan Wilson Palacios. Walaubagaimanapun mereka kehilangan 2 tonggak penting iaitu Mark Wilson dan Rory Delap yang cedera.

Apapun sedikit berita gembira untuk semua Craig Bellamy berada dalam senarai skuad ke Britannia dan Steven Gerrard akan kembali minggu hadapan.

Saksi kan perlawanan ini pada jam 10.00 malam, di saluran astro 813, tak kira dimana anda sume Kopites di Malaysia. Misi hapus badi, cari 3 mata dan kekalkan rekod tanpa kalah.

walk on.ynwa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails