Entri Terhangat

Wednesday, January 5, 2011

Wisel Penamat: Sila keluar dengan hormatnya Roy

Sila keluar dengan hormatnya, atau engkau dipecat Roy. Kekalahan untuk kali ke-9 dan memebawa Liverpool kembali keluar dari kedudukan sepuleh terbaik liga. Tak sanggup nak tahan rasa kecewa lagi.

Kekalahan demi kekalahan direkodkan Roy. Harap Henry cepat ambil tindakan. Hendak tunggu apa lagi? Nak tunggu Liverpool kalah untuk kali ke-10 ke?

Cari pengganti yang bersesuaian dan dapat mengembalikan semula prestasi Liverpool. Kelab-kelab bawahan kini langsung tiada rasa hormat lagi jika bertemu Liverpool selepas ini. Dengan melihat Wolves dan Blackpool berjaya menumbangkan Liverpool, Pasukan lain kini tidak gentar untuk menentang Liverpool sekiranya Liverpool bertandang kehalaman mereka.

Harap keputusan drastik dapat dilakukan sebelum berakhir Januari ini. Andai kata masih lagi Roy Hodgson pilihan Uncle Henry, terima sahaja kekalahan demi kekalahan selepas ini.

Sebelum Wisel: Misi Uncle Roy

Uncle Roy memikul banyak misi untuk menghadapi Blackburn digelanggang lawan awal pagi ini. Misi untuk mengutip 3 mata dari halaman lawan, memenangi semula hati para penyokong yang kian panas hati ngan Uncle Roy selain membuktikan kepada Tuan Besar Henry yang dia memang orang yang layak memegang jawatan pengurus Liverpool ketika ini. Pastinya Roy Hodgson begitu terdesak untuk memastikan perlawanan ini dimenanginya, kalau kalah mungkin kita boleh berteka-teki apakah tindakan drastik yang akan di ambil oleh Tuan Besar Henry ke atas Roy.

Dengan musim ini kita agak lemah apabila beraksi di gelanggang lawan. Aksi sebelum ini kita berjaya menundukkan Blackburn 2-1 di gelanggang keramat kita. Harap kita akan mendapat keputusan yang positif di Ewood Park nanti. Dalam perlawanan ini Steven Gerrard akan membuat penampilan ke 550 perlawanan untuk Liverpool, itupun kalau Roy Hodgson mahu menurunkan Kapitan Fantastik kita ini.

Dengan Raul Meireles hampir pasti tidak dapat diturunkan, tetapi kemungkinan besar akan diturunkan semula apabila menentang Manuk untuk saingan piala FA. Sentuhan Gerrard dan penyudah Torres amat diperlukan ketika ini.

Pada bila melihat carta liga, ada saja yang buat mata sakit memandangnnya. Melihat Stoke City, Sunderland di atas kita ianya sudah melihatkan betapa lemahnya kita musim ini. Harap kita dapat membawa pulang 3 mata pagi nanti. Sama-sama kita saksikan perlawanan ini.

walk on.ynwa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails